Kjøpsvilkår

+ les mer

Kjøpsvilkår


Alle varene i nettbutikken har priser inklusive mva. Vi sender pakkene i posten i henhold til postens satser som per i dag er på kr. 125,-. Fraktkostnaden vil bli lagt til ved kassen. Våre betalingsmuligheter er Visa/Mastercard. Du kan selvfølgelig bestille varer og hente de selv på smia. Send oss en epost med varenummer og antall. Du vil få hentemelding på epost fra oss når varen er klar. 

Forbehold

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varen på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en vellykket handel.

Ordrebekreftelse

Når du har bestilt varer vil du umiddelbart motta en ordrebekreftelse på epost fra oss. Mottatt ordre er bindende. Det er derfor veldig viktig at du legger igjen riktig epost adresse. Skulle du mot formodning ikke motta ordrebekreftelse på epost ber vi deg ta kontakt med oss enten per epost eller tlf. 

Levering

Vi vil ekspedere ordren 1-5 virkedager etter mottagelsen. Ordrer sendes ut mandag og torsdag. Enkelte produkter eller størrelser kan i perioder være utsolgt. Hvis produktet er utsolgt vil vi kontakte deg per epost med leveringstid. Vanlig transporttid med posten er tre til fem dager i Norge.

Angrerett

Angrefristen er på 14 dager. I tilbakemeldingen til oss må det framkomme tydelig at du ønsker å benytte angreretten. Angreretten gjelder ikke hvis varen ikke kan leveres tilbake ubrukt, i lik stand og mengde, og beskadigelse eller forringelse skyldes uaktsomhet eller manglende omsorg fra forbrukerens side. Angrefristen løper fra den dagen du mottar varen eller en vesentlig del av den. Hvis kjøpet gjelder en vare som er laget på bestilling, eller en vare som har blitt gitt personlig preg, begynner angrefristen å løpe den dagen du har mottatt ordrebekreftelsen. Ved retur av en vare er du som kunde pliktig til å betale returporto, vi tar ikke imot postoppkravpakker. Skulle du angre må du fylle ut skjemaet og returner det til oss. 

Handlekurv

Totalt: 0,-
Til kassen